Συσκευασίες

   

Στη Μεταφορική "Παντελιάς Γιάννης",  δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη συσκευασία και το πακετάρισμα χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα υλικά για τη συσκευασία και το αμπαλάζ οποιουδήποτε αντικειμένου, με σκοπό την ασφαλέστερη μεταφορά του και την παράδοση στην κατάσταση που ήταν κατά την παραλαβή του.

Η υπηρεσία της συσκευασίας που προφέρουμε, είναι προαιρετική, και μπορείτε να την επιλέξετε εφόσον το επιθυμείτε. Το έμπειρο προσωπικό μας, θα συσκευάσει τα αντικείμενα για να τα προστατεύσει από τυχόν απώλειες, φθορές, βρωμιές και σκόνη που έχει κάθε μετακόμιση. Παράλληλα, με τα άριστης ποιότητας υλικά συσκευασίας και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε, σας εγγυόμαστε την ταχύτατη και ασφαλέστατη μεταφορά των αντικειμένων σας.

Ειδικότερα, η παροχή της υπηρεσίας συσκευασίας περιλαμβάνει:

  • συσκευασία - αποσυσκευασία επίπλων, ρούχων, οικιακών ειδών, υαλικών, βιβλίων, χαλιών, φυτών εσωτερικού χώρου, μικροαντικειμένων

  • συναρμολόγηση - αποσυναρμολόγηση επίπλων

  • αποσύνδεση και επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκευών, φωτιστικών κλπ.

  • συσκευασία - αποσυσκευασία εξοπλισμού επιχειρήσεων

Τα πάντα γίνονται σύντομα, χωρίς άγχος και ταξινομημένα.

     

Ένας εκπρόσωπός μας θα σας επισκεφθεί τόσο στο χώρο που θα παραλάβουμε τα προς μετακόμιση πράγματα, όσο και στο χώρο που θα μεταφερθούν. Θα εκτιμήσει τον όγκο της δουλειάς που θα χρειαστεί, τα υλικά συσκευασίας και το συνολικό κόστος μεταφοράς και τοποθέτησης.

Φορτηγό
Ανυψωτικό (κάτω)
Ανυψωτικό (άνω)